Colectie de Rochii Exclusive

,

,

Cautare rochii JRV Exclusive
Cos de cumparaturi JRV Exclusive
  • Cosul tau
  • Cosul tau este gol!
PRODUSE
Posete de ocazie

Te asteptam cu o colectie exclusiva de posete de seara si de ocazie!

Colectia nostra de posete de ocazie sau de seara, este spectaculoasa cu accente unice si design inedit. Posetele pe care ti le propunem, sunt superbe, potrivite pentru toate tipurile de evenimente la care doresti participi, baluri, nunti, botezuri sau simple iesiri la restaurant sau club, sunt confectionate din materiale fine si versatile, intr-o singura nuanta sau in combinatie de culori, in tred fiind in special culorile metalice.

Posetele JRV.ro sunt acceorizate cu strasuri sau pietre decorative inedite, atrag priviri si aduc un plus de originalitate, rafinament si finete intregii tinute!

Daca vrei sa adopti o tinuta impecabila, sau daca vrei sa stralucesti indiferent de evenimentul special la care participi, iti recomandam cu drag o poseta eleganta!

Te invitam in magazinul on-line JRV.RO, pentru a gasi poseta de seara care sa te reprezinte!

JRV Exclusive Couture Posete de ocazie Posetele JRV.ro sunt acceorizate cu strasuri sau pietre decorative inedite, atrag priviri si aduc un plus de originalitate, rafinament si finete intregii tinute, in tred fiind in special culorile metalice.
179
Exprima-ti si tu parerea! Acorda un vot acestei categorii: (Rating 3.08 din 179 voturi)
179

--8%

Poseta Rhyna Golden - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Rhyna Golden
Poseta aurie spectaculoasa, accesorizata cu pietricele decorative de mari dimensiuni, poseta cu un design glamour, cu accente unice, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--8%

Poseta Rhyna Black - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Rhyna Black
Poseta neagra spectaculoasa, accesorizata cu pietricele decorative de mari dimensiuni, poseta cu un design glamour, cu accente unice, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--8%

Poseta Rhyna Silver - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Rhyna Silver
Poseta argintie spectaculoasa, accesorizata cu pietricele decorative de mari dimensiuni, poseta cu un design glamour, cu accente unice, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--6%

Geanta Sore Khaki - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Geanta Sore Khaki
Geanta confectionata din piele ecologica de culoare khaki, accesorizata cu paiete, geanta in tendinte, cu un design glam, ideala pentru un look provocator.
...
PRET: 133Lei
Lei

--6%

Geanta Sore Navi - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Geanta Sore Navi
Geanta confectionata din piele ecologica de culoare bleu-marin, accesorizata cu paiete, geanta in tendinte, cu un design glam, ideala pentru un look provocator.
...
PRET: 133Lei
Lei

--8%

Poseta Glam Black - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Glam Black
Poseta neagra spectaculoasa, cu forma rotunda, accesorizata cu pietricele decorative de mici dimensiuni, poseta cu un design glamour, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--8%

Poseta Glam Silver - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Glam Silver
Poseta argintie spectaculoasa,cu forma rotunda, accesorizata cu pietricele decorative de mici dimensiuni, poseta cu un design glamour, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--8%

Poseta Khrystal Golden - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Khrystal Golden
Poseta aurie spectaculoasa, accesorizata cu perlute si pietricele decorative dispuse sub forma de franjuri, poseta cu un design glamour, cu accente unice, extrem de eleganta, ce ofera stralucire si unicitate intregii tinute.
...
PRET: 174Lei
Lei

--8%

Poseta Khrystal Silver - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Khrystal Silver
Poseta argintie spectaculoasa, accesorizata cu perlute si pietricele decorative dispuse sub forma de franjuri, poseta cu un design glamour, cu accente unice, extrem de eleganta, ce ofera stralucire si unicitate intregii tinute.
...
PRET: 174Lei
Lei

--8%

Plic Noemy Silver - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Plic Noemy Silver
Plic auriu accesorizat cu pietricele decorative de mici dimensiuni, si se inchide cu buton, plic cu un design glamour, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--8%

Poseta Dorra Black - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Dorra Black
Poseta neagra spectaculoasa, cu forma rotunda, accesorizata cu pietricele decorative de mici dimensiuni, si se inchide cu buton, poseta cu un design glamour, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

--8%

Poseta Dorra Silver - Magazin online haine si accesorii de dama Fashion
Poseta Dorra Silver
Poseta argintie spectaculoasa, cu forma rotunda, accesorizata cu pietricele decorative de mici dimensiuni, si se inchide cu buton, poseta cu un design glamour, extrem de eleganta, ce ofera stralucire intregii tinute.
...
PRET: 165Lei
Lei

Toate drepturile rezervate © Copyright 2015 JRV Exculsive Couture

SC JRV Exclusive SRL

CUI: 33485972    Nr.Reg.Com.: J40/9587/2014

Tel.: 0736358802    Fax.: 0372890192    Email: