Colectie de Rochii Exclusive

Colectie de rochii superbe pentru orice eveniment sau ocazie

Magazin online de haine elegante la cele mai bune preturi destinate femeilor de orice varsta!

Cautare produs
Cos de cumparaturi JRV Exclusive
  • Cosul tau
  • Cosul tau este gol!
PRODUSE

DESPRE NOI

Bine ai venit in magazinul nostru!

 

 

      Ideea lansarii magazinului virtual JRV.ro a plecat de la dorinta noastra de a putea oferi produse superbe la preturi minime, indiferent de locatia in care se afla persoana interesata!
      Se stie faptul ca, un produs bun si calitativ este si scump, si acest lucru este perfect adevarat, datorita faptului ca pentru crearea acestuia se investec cele mai bune materiale, dar si munca unor oameni priceputi si profesionalisti in domeniu.
      Inaintea lansarii acestui magazin, am avut de ales doua variante, si anume sa comercializam produsele noastre intr-un magazin fizic sau in mediul online.
      Si am ales a doua varianta! De ce? Simplu, pentru a-ti putea oferi produse superbe la preturi minime!
      Am facut aceasta alegere pentru a evita anumite cheltuieli, care implicit ar fi marit cu mult preturile produselor, si am dorit sa-ti putem oferi posibilitatea sa achizitionezi haine calitative, produse unicat, direct de la fabricile din Italia, Franta, Anglia, Polonia, etc., la preturi mult mai avantajoase fata de cele dintr-un magazin de desfacere. 
      JRV Exclusive Couture este o marca inregistrata si apartine de S.C.  JRV Exclusive S.R.L. Toate produsele pe care le gasesti pe site-ul nostru sunt atent selectate dintr-o gama de produse exclusive, si te poti bucura astfel de haine superbe, deoarece  imaginea conteaza!
      Punem accentul pe calitate, profesionalism si originalitate, si iti oferim colectii exclusive la preturi atractive!
      Stilurile vestimentare pe care le-am ales sunt variate, iti oferim tinute de zi, office, de club, elegante sau de seara. Chiar daca esti adepta stilulul clasic, casual, retro, elegant sau extravagant, noi te ajutam sa stralucesti indiferent de evenimetul la care participi, si sa-ti completezi perfect atitudinea!  Te tinem la curent cu tendintele si noutatile din fashion, pentru a te putea mentine permenent in top, pentru a iesi in evidenta si a te face remarcata in orice imprejurare!!
      Poti avea incredere deplina in noi, deoarece profesionalismul prin care tratam fiecare client se observa chiar de la primul contact. Nu vei fi dezamagita ca ne-ai cunoscut! Te ajutam sa stralucesti de bucurie intr-o haina exclusiva cumparata de pe JRV.ro!
      Te asteptam cu drag in magazinul nostru online!
      Have fun@shopping!!!

 

Produse recomandate

Rochie de seara Amanda Green

-17%
Rochie de seara Amanda Green - Magazin online haine de dama Fashion

PRET: 380 LEI

460
LEI

Salopeta Selena Red

-10%
Salopeta Selena Red - Magazin online haine de dama Fashion

PRET: 157 LEI

174
LEI

Salopeta Ziana Creme

--7%
Salopeta Ziana Creme - Magazin online haine de dama Fashion

PRET: 149 LEI

LEI

Rochie de seara Victoria

--2%
Rochie de seara Victoria - Magazin online haine de dama Fashion

PRET: 490 LEI

LEI

Accesorii si bijuterii

Toate drepturile rezervate © Copyright 2015 JRV Exculsive Couture